Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat cu șină - Modul LED integrat

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat pe șină sunt din ce în ce mai căutate și utilizate atât pentru uz în locuință cât și pentru uz în spațiile industriale. În acest caz avem o diversitate de corpuri de iluminat montate pe șină de la lustre, la spoturi sau lămpi. 

Tipuri de corpuri de iluminat cu șina

Corpuri de iluminat cu șina inteligente sunt în același timp și foarte practice dar au și tehnologii de ultimă oră. Așadar corpuri de iluminat cu șina moderne au o eficiență energetică de invidiat.

Corpurile de iluminat cu șina cu intensitate reglabilă alături de corpurile de iluminat cu șina RGB conți probabil cele mai avansate tehnologii din industrie primele remarcându-se cu posibilitatea de a regla intensitatea luminii, iar cele RGB cu posibilitatea de a schimba culoare luminii.

Șina cu spoturi se folosește pentru iluminatul camerelor mai mari deoarece are o lumină foarte puternică. Așadar spoturile LED cu sistem pe șină sunt utilizate atât în iluminatul camerelor de zi, a dormitoarelor dar și a teraselor.

O lampă spot cu șină este potrivită atât pentru camera copilului dar și pentru bucătărie. În schimb lustra pe tijă are un design modern și este printre preferatele consumatorilor care doresc și design modern dar și ultimele tehnologii.

Pentru exterior avem lustra pe cablu cu sistem pe șină care are un design rustic și poate fi folosită pe terase sau foișoare. 

Corpuri de iluminat cu șina la reducere

Dacă sunteți în căutarea de corpuri de iluminat cu șină ieftine atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i