Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Iluminat LED

Kategorie AKCE

Vânzare uriașă de toamnă de corpuri de iluminat.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În acest moment puteți găsi pe site-ul nostru la prețuri foarte bune plafoniere LED, corpuri de iluminat de exterior LED sau corpuri de iluminat LED pentru tavan fals

La modă în aceste zile sunt benzile led deoarece se potrivesc în foarte multe spații și lumina lor este adaptivă. Pentru exterior se folosesc proiectoarele cu led cu o putere foarte mare, astfel iluminând spațiile mai mari.

Foarte rar mai găsești o oglindă fără lumină led în zilele noastre deoarece pe lângă partea de design modern sunt și foarte utile când ai nevoie de o lumină mai puternică.

În bucătărie și baie se folosesc mai mult spoturile led pentru că sunt economice, ușor de montat și lumina lor se poate direcționa unde aveți nevoie.

Dacă sunteți în căutarea unui bec cu led sau a unui profil pentru banda led atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

În comparație cu un corp de iluminat, în care este montat un bec clasic, iluminatul LED va reduce cu până la 80% consumul de energie. În plus, corpurile de iluminat LED sunt fabricate cu designuri modern, și astfel pot deveni și un obiect de design pentru orice interior.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i