Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Eglo

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat EGLO oferă un design frumos și calitate superioară la prețuri foarte accesibile. Firma austriacă EGLO, a cărei origine datează din anul 1969, a fondat una dintre cele mai mari societăți din Europa în domeniul producției corpurilor de iluminat. Datorită dezvoltării continue, marca EGLO a reușit să deschidă mai mult de 70 de sucursale în întreaga lume. EGLO este cotat la nivel global ca fiind unul dintre cei mai de succes furnizori ai iluminatului decorativ pentru interior și pentru grădină.


Colecții de corpuri de iluminat EGLO

O caracteristică a societății EGLO sunt corpurile de iluminat din materiale de calitate cu un design special. Compania creează colecții, prin urmare vă puteți cumpăra corpuri de iluminat ce le găsiți întotdeauna în seturi cu aspect uniform, astfel puteți combina ușor toate tipurile de lustre EGLO, aplice EGLO, lampadare, lămpi de birou, plafoniere EGLO, spoturi EGLO, lămpi EGLO de toate tipurile, toate cu același aspect.


Corpuri de iluminat EGLO pentru exterior

Firma deține și categoria de iluminat exterior EGLO pentru grădina dumneavoastră și zonele din jurul casei. În ofertă puteți găsi iluminat solar EGLO, lămpi de grădină EGLO, corpuri de iluminat pentru căi de acces dar și proiectoare EGLO.

Dacă vreți calitate la un preț bun, corpurile de iluminat EGLO, sunt o alegere potrivită.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i