Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Emithor

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat Emithor combină funcționalitatea cu designul și estetica. Scopul Emithor este producția de corpuri de iluminat tehnic și pentru exterior, cu un design foarte elegant.

În minte când ne gândim la această companie cu siguranță ne vin plafonierele Emithor și spoturile Emithor, care sunt vârf de gamă pentru companie.

Pe lângă acestea pentru camera de zi sunt folosite foarte des panouri LED Emithor care au un design simplu și minimalist potrivit pentru majoritatea tipurilor de design interior. Pentru baie compania a dezvoltat aplicele Emithor care sunt foarte rezistente și pot iluminat corespunzător orice baie.

Alte tipuri de corpuri de iluminat Emithor

Corpurile de iluminat industrial Emithor sunt în topul preferințelor consumatorilor când vine vorba de acest tip de corpuri de iluminat și pe lângă acesta corpurile de iluminat pentru exterior Emithor sunt disponibile într-o mare varietate de modele.

Corpuri de iluminat Emithor la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutare de becuri Emithor sau de accesorii Emithor pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i