Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Fulgur

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Fulgur este un producător de corpuri de iluminat fondat în anul 1991. Este specializat în construirea de plafoniere și tuburi fluorescente, dar si in multe altele. Corpuri de iluminat Fulgur sunt caracterizate de prelucrarea la o calitate superioară, redarea corectă a culorilor plăcute pentru ochi și aprinderea fără pâlpâire, datorită noilor tehnologii utilizate. 

Corpuri de iluminat Fulgur

Plafoniere Fulgur și spoturile Fulgur se pot combina excelent pentru a alcătui iluminatul principal dintr-o cameră de zi. Pentru baie compania a creat aplicele Fulgur, care au o rezistență superioară dar și anumite corpuri de iluminat pentru oglindă Fulgur care au o lumină reglabilă. Pe lângă acestea tot pentru baie se mai pot utiliza și panourile LED Fulgur care sunt destul de robuste și ies foarte puțin în evidență.

Pentru exterior există proiectoarele LED Fulgur care au o lumină foarte puternică care poate lumina chiar și o grădină de dimensiuni medii.

Corpuri de iluminat Fulgur la reducere

Dacă suntem în căutare de corpuri de iluminat industrial Fulgur sau de accesorii Fulgur pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i