Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

HUE - sistem de iluminat inteligent controlat la distanță

S-ar putea să vă intereseze
A răspuns:
Iosif

Răspuns:

Philips HUE, este o tehnologie LED genială combinată cu controlul intuitiv al iluminatului interior. Conectarea becurilor, lămpilor, control wireless și aplicații inteligente pentru mobilul sau tableta dvs. vă vor schimba punctul de vedere pentru utilizarea corpurilor de iluminat.

Controlați-vă iluminatul la distanță! Luminile vă vor întâmpina când ajungeți acasă sau le puteți comuta pe modul relax și vă întindeți pe canapea. Și dacă nu mai doriți să vă ridicați, pur și simplu stingeți lumina cu telefonul.
 
Prin pâlpâire sau modificarea colorii se pot alerta, conform unei scheme prestabilite, diferite evenimente. Își găsesc locul în casele oamenilor cu deficiențe auditive, unde pâlpâirea va oferi un avertisment clar - de exemplu necesitatea de a opri un aragaz cu gaz.
 
Cum se face?
  1. Cumpărați unul dintre seturile de bază al lămpilor inteligente HUE.
  2. Aprindeți lumina - înșurubați becurile, conectați lampa la sursa de alimentare.
  3. Conectați bridge – pornește automat. Bridge este inclus în fiecare set de bază HUE.
  4. Descărcați aplicația Hue – și urmați instrucțiunile. Aplicaţia este gratuită.
  5. Extindeţi – sistemul HUE îl puteţi extinde până la 50 de corpuri de iluminat şi becuri Philips HUE.
Sistemul de iluminat, după instalare va fi capabil să lumineze ca becurile normale. Se poate controla prin aplicații aferente direct în smartphone.
 
Bridge
Bridge, este inima sistemului HUE. Este „podul“ dintre aplicația dvs. HUE (din mobil sau tabletă) și becuri. Bridge-ul de asemenea conectează sistemul dvs. HUE cu lumea exterioară. Prin acesta, puteţi controla cu telefonul sau tabletă toate funcţiile iluminatului dvs. din orice loc de pe planetă.
 
Aplicaţii HUE
Cheia pentru controlul HUE este aplicația de mobil, telefonul sau tableta din mâna. Aplicaţia HUE o folosiţi pentru schimbarea culorilor, intensităţii, funcţiile şi orice altceva. Totul depinde de dvs. Controlaţi becurile unul după altul sau toate deodată. Găsiți intensitatea și culoarea potrivită pentru fiecare situație. Vă puteți alege o culoare dintr-o poză preferată și îi puteți da viață în camera dvs.
 
Portalul myHUE
Nu trebuie să fiți acasă ca să controlați luminile. Creați senzația că sunteți acasă chiar davă vă aflați la 3000 km pe plajă. Portalul HUE este aplicația online sau dacă doriți panou de control care o vă va conecta cu HUE de oriunde.
 
Să nu vă fie frică de HUE, chiar dacă este foarte inteligent, este ușor de înțeles.
 
Dacă aveți întrebări tehnice sau întrebări legate de conectare, puteți să contactați suportul Philips direct sau să scrieți pe paginile de facebook Philips HUE, unde o să vă ajute cu placere. 
 
Toate modelele Philips HUE le găsiţi aici. 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369.630.007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
                     

Lista produse

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i