Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Kinderkraft

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Kinderkraft este o companie care se ocupă cu producerea și comercializare de produse pentru copii. Compania activează în prezent în peste 67 de țări. Calitatea, siguranța și funcționalitatea produselor sunt caracteristici care au fost apreciate și confirmate prin premii și certificate pe care le-a primit compania. Ei au fost premiați de instituții internaționale independente (ADAC, Stiftung Warenest), un juriu exigent (Red Dot Design Award), precum și de părinți (Premiul părinților, Premiul Mother&Baby, Jucăria anului).


Produse pentru copii Kinderkraft


Brandul produce în prezent o multitudine de produse dar cele mai cunoscute și apreciate sunt pătuțurile pentru copii Kinderkraft. Aceste pătuțuridin lemn Kinderkraft au un design impresionant și se remarcă prin funcționalitate. Pentru persoanele care au un spațiu mai redus în cameră există patul 3 în 1 Kinderkraft care este și pat și scaun pentru mașină și cărucior. Patul multifuncțional Kinderkraft a primit multe premii pentru calitate superioară și pentru funcționalitate.


Pătuțuri Kinderkraft la prețuri promoțional


Fie că sunteți în căutarea unui pătuț pentru copii gri Kinderkraft sau a unui pătuț pentru copii maro Kinderkraft pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de pătuțuri Kinderkraft lareducere.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i