Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi cu baterii

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Din ce în ce mai multe persoane își cumpără lămpi cu baterii în loc de lămpi clasice deoarece nu vor să fie legați cu un cablu de o sursă de curent. În acest caz lămpile cu baterii Philips sunt foarte căutate și apreciate pentru calitatea premium a produsului. Dacă vă doriți o sursă de lumină care se poate monta ușor oriunde de la un raft la un birou puteți opta pentru lămpile cu baterii cu clemă. Acestea sunt lămpi cu baterii portabile care pot fi luate și într-o drumeție în natură.

Lămpi pe baterii moderne

Pentru a vă proteja ochii în timpul cititului lămpile cu baterii cu intensitate reglabilă sunt foarte potrivite deoarece puteți regla intensitatea luminii după cum vă este mai confortabil pentru ochi.

Lămpi pe baterii pentru copii

Lămpile cu baterii pentru copii pe de altă parte sunt apreciate datorită designurilor și formelor speciale de la lămpile cu formă de minge până la lămpile cu formă de albină sau alte forme preferate de cei mici.

Lămpile cu baterii de design vin cu un design minimalist și modern potrivite pentru locuințele moderne.

Dacă sunteți în căutare de lămpi cu baterii de tip proiector sau de lămpi cu baterii cu senzor pe site-ul nostru le veți găsi la cel mai mic preț posibil.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i