Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Legrand

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma Legrand este unul dintre specialiștii din lume în instalații electrice și distribuție de date. Această companie franceză este activă în mai mult de 180 de țări. Legrand se concentrează pe soluții complete în aceste domenii de protecție a puterii și dispozitive de comutare și cablare și accesorii.

Produsele Legrand sunt eficiente din punct de vedere energetic și ecologic, contribuind la reducerea consumului de energie, a poluării mediului și a emisiilor de gaze cu efect de seră (CO2).

Întrerupătoarele Legrand au un design moderne, sunt fiabile și împreună cu prizele Legrand se remarcă și printr-o montare ușoară. Pe lângă acestea ștecherele Legrand sunt foarte rezistente în timp și sunt și ergonomice.

Accesorii Legrand

Compania a dezvoltat și o serie de accesorii Legrand, de la accesorii pentru televizor până la accesorii pentru corpurile de iluminat.

Prelungitoarele Legrand au anumite funcții inteligente și au și un design inedit, diferit de prelungitoarele clasice.

Pentru casele inteligente și moderne soneriile Legrand sunt cu siguranță cea mai bună alegere datorită designului minimalist și a funcțiilor de ultimă generație.

Corpuri de iluminat Legrand

Compania a dezvoltat și corpurile de iluminat de orientare Legrand care au o lumină potrivită astfel încât să vă poată ghida noapte prin casă. Lămpile Legrand au un design modern și pot fi montate atât în camera de zi cât și în camera copiilor.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i