Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Lucide

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat LED Lucide Firma LUCIDE 

este un producător belgian de corpuri de iluminat de design. Corpurile de iluminat LUCIDE oferă soluții inspiraționale de iluminat. Seriile moderne și clasice oferă iluminatul perfect pentru spațiile rezidențiale, comerciale sau exterioare. Firma pune foarte mare accent pe inovare și economisire a energiei. Acest aspect a influențat semnificativ folosirea ultimelor tehnologii ale surselor de lumină economice și diodelor LED. Astfel iluminatul LED Lucide este unui dintre cele mai apreciate de pe piață.

Corpurile de iluminat Lucide au un renume internațional astfel încât calitatea produselor este foarte bine cunoscută și remarcată și de experții din domeniu. Printre acestea cele la modă corpuri de iluminat Lucide sunt lustrele pe cablu Lucide dar și plafonierele Lucide. Acestea alături de aplicele Lucide au un design special, versatil care se potrivește în majoritatea tipurilor de design interior.

Pentru a crea o atmosferă specială în camera de zi lampadarul Lucide este foarte potrivit în combinație cu lampa încastrată Lucide.

Corpuri de iluminat Lucide la reducere

Fie că sunteți în căutarea unei lămpi de masă Lucide sau a unei lămpi de exterior Lucide, pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i