Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
Compara
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Luxera

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania LUXERA a fost înființată în anul 2009 în Slovacia. Așa cum reiese și din denumire, oferă corpuri de iluminat de design, care sunt potrivite pentru interioare elegante. Nu este vorba doar de spațiile interioare, compania are în gama de produse și corpuri de iluminat pentru grădină LUXERA.

Corpurile de iluminat LUXERA pun accent pe calitatea superioară și aspectul unic. Materialele din care sunt confecționate combină cromul mat, sticla, sticla de cristal și textilele.

Corpuri de iluminat moderne Luxera

Aplicele Luxera și plafonierele Luxera sunt printre cele mai vândute produse ale companiei, datorită designului lor unic. Acestea sunt corpuri de iluminat moderne Luxera care pot fi folosite atât la interior cât și la exterior.

Pe de altă parte iluminatul LED Luxera este unul dintre cele mai apreciat de pe piață datorită eficienței energetice ridicate. Această tehnologie poate fi întâlnită atât la lustrele Luxera, lămpile încastrate Luxera cât la multe alte tipuri de corpuri de iluminat construite de companie.

Corpuri de iluminat Luxera la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutarea unei lămpi spot pentru copii Luxera sau a unei lămpi de masă Luxera pe site-ul nostru le veți găsi cu cele mai mari reduceri.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i