Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Maytoni

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania germană Maytoni oferă un spectru larg de corpuri de iluminat - de la lămpi clasice de lux până la corpuri cu design modern. Produsele societății sunt vândute în peste 32 de țări din întreaga lume. 

Datorită studiului propriu în ceea ce privește design-ul, produsele Maytoni garantează un aspect original și execuție precisă. Compania pune accent în primul rând pe selectarea materialelor de calitate și pe producerea de produse inovative. Toate corpurile de iluminat Maytoni îndeplinesc atât standardele europene, cât și pe cele americane.

Corpuri de iluminat moderne Maytoni

Printre produsele de lux realizate de companie se numără și lustrele Maytoni care vin atât cu un design modern cât și cu funcții inovative. Pentru o cameră de zi decorată modern o lustră pe cablu Maytoni poate fi alegerea potrivită pentru iluminatul principal.

Corpurile de iluminat LED Maytoni sunt cunoscute pe piața ca având atât o lumină puternică cât și o eficiență energetică ridicată. Acestea sunt corpurile de iluminat moderne Maytoni care sunt din ce în ce mai des utilizate chiar și în România.

Corpuri de iluminat Maytoni la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutare de lămpi de masă Maytoni sau de abajururi Maytoni pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i