Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Panouri LED încastrate

  • Producător
  • Tip
  • Culoare
  • Soclu
  • Număr becuri
  • Putere max. bec
  • Funcția
  • Disponibilitate

Producător

Recomandăm
Eglo (12)
Altele
Emithor (1)
Greenlux (2)
Narva (3)
Nedes (10)
Sandria (6)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Tip

Altele
Categoria „Tip“ imparte corpurile de iluminat in functie de tip, astfel veti putea selecta un corp de iluminat in functie de utilizare.

Culoare

Altele
alb (57)
argintiu (18)
crom mat (1)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Soclu

Altele
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Putere max. bec

Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Panouri LED încastrate

 
Panourile LED încastrate sunt potrivite pentru iluminarea birourilor dar și pentru case. Pot servi drept înlocuitor pentru lămpile încastrate cu becuri clasice. Datorită designului elegant și subțire sunt un iluminat universal pentru toate încăperile și holurile.
 
Panourile LED încastrate sunt ideale în tavane casetate.
 
Avantajul este durata lungă de viață, pornirea instantanee a luminii și funcționare economică, poate economisi cu mai mult de 50 % din energia electrică comparativ cu lămpile fluorescente.
 

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro