Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Paulmann

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Paulmann este o companie de familie cu sediul în Spinge, Germania și filiale în 40 de țări. Înființată de mai mult de 35 de ani de către domnul Rudiger Paulmann, firma se ocupă cu fabricarea și comercializarea becurilor și corpurilor de iluminat de toate tipurile posibile. Corpurile de iluminat Paulmann pun mare accent pe siguranță și calitate atestă certificatele VDE, ENEC, TÜV și Intertek.

Motto-ul principal al firmei este "Corpuri de iluminat de la oameni pentru oameni". Acest lucru se reflectă imediat în ideea inițială în dezvoltarea noilor corpuri de iluminat, când se pune accentul pe cea mai bună ergonomie pentru confortul și siguranța utilizatorului final.


Corpuri de iluminat Paulmann pentru interior

În gamă de corpuri de iluminat Paulmann pentru interior regăsim: renumitele plafoniere Paulmann, lustre Paulmann disponibile în foarte multe variante, împreună cu aplicele Paulmann. Corpurile de iluminat pentru baie Paulmann sunt și ele foarte apreciate la nivel mondial.


Corpuri de iluminat Paulmann pentru exterior

În ceea ce privește corpurile de iluminat exterior Paulmann avem lămpile încastrate Paulmann împreună cu o gamă variată de corpuri de iluminat LED Paulmann pentru exterior.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i