Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Petite&Mars

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Produse pentru bebeluși Petite&Mars


Petite&Mars este un brand ceho-slovac relativ tânăr, care se bazează pe experiența de piață a mărcii predecesoare, Monza. Brandul a fost redenumit, portofoliul existent actualizat cu adăugarea de noi cărucioare. Petite&Mars oferă o opțiune atractivă pentru tinerii părinți care vor aprecia prețul rezonabil și designul simplu și modern. În prezent, Petite&Mars este cel mai mare furnizor de produse pentru bebeluși din Republica Cehă și Slovacia. În fiecare an, Petite&Mars vinde peste un milion de produse precum cărucioare și accesorii aferente, jucării și alte produse pentru hrănirea, dormitul și schimbarea bebelușului. Cel mai popular produs al companiei sunt saltelepentru copii Petite&Mars.


Saltele pentru bebeluși Petite&Mars


Produsele pentru copii Petite&Mars sunt confecționate cu o atenție mare la detalii și mai ales la materialele utilizate. Astfel saltele pentru copii confortabile Petite&Mars sunt prima opțiune pentru mămicile care caută un confort maxim pentru copii lor. Pe site-ul nostru veți găsi și saltele pentru copii ieftine Petite&Mars care nu fac rabat de la calitatea produselor produse de companie.


Toate saltelele ar trebui să utilizeze o protecțiepentru saltele Petite&Mars care va proteja salteaua și o va menține impecabilă o perioadă lungă de tip.


Fie sunteți în căutarea unei protecții gri pentru salteaua Petite&Mars sau a unei saltele pentru copii albă Petite&Mars pe site-ul nostru le veți găsi la prețuri promoționale.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i