Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Philips

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În domeniul iluminatului la nivel mondial, brandul Philips este liderul. Are în urmă lui o bucată de istorie, fiind înființată în anul 1891 în Eindhoven Olanda. La început, firma s-a concentrat pe producția becurilor Philips și treptat și-a lărgit considerabil gama de producție. În acest moment firma produce lustre Philips, lămpi Philips de toate tipurile dar și aplice Philips. De asemenea, gamă largă de iluminat inteligent Philips este foarte apreciată la nivel mondial.


Corpuri de iluminat LED Philips

Producătorul Olandez își îmbunătățește în continuare produsele, în ultima vreme fiind axat pe iluminat LED Philips. Dacă vă place designul și noua tehnologie LED, corpurile de iluminat Philips sunt o alegere excelentă pentru dumneavoastră.

Sub marca Philips au fost înființate alte societăți surori, de exemplu Massive. Produsele lor le puteți cumpăra din magazinul nostru. Produsele Philips nu vă vor dezamăgi niciodată în ceea ce privește calitatea și prețul competitiv.


Corpuri de iluminat Philips pentru exterior

Compania se preocupă și de iluminatul exterior așadar corpurile de iluminat exterior Philips sunt de toate tipurile de la plafoniere Philips pentru exterior, până la lămpi cu senzor Philips.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i