Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat pentru baie

Kategorie Philips HUE

20% reducere la toate produsele Philips Hue.

Utilizați codul HUE2023RO pentru a obține reducerea.

Codul de reducere este disponibil din 14.03.2023 până în 02.04.2023.

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Corpuri de iluminat pentru baie - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Doriți să vă bucurați de confortul iluminatului inteligent și în baie? Avem o soluție pentru dumneavoastră. În categoria iluminatului inteligent pentru baie veți găsi produse, care se încadrează în categoria iluminatului inteligent - cu multe funcții și protecție IP potrivită. Valoarea protecției IP este foarte importantă în spațiile umede

Lămpi pentru baie moderne

Lămpile pentru baie Philips sunt unele dintre cele mai cunoscute de pe piață fiind disponibile și în varianta de lămpi cu intensitate reglabilă pentru baie dar și de lămpi pentru baie RGB. Acestea sunt lămpi moderne pentru baie care sunt din ce în ce mai căutate în zilele noastre.

O lampă spot pentru baie poate lumina o suprafață mai mare și i se poate ajusta direcția luminii după bunul plac. În schimb o lampă pentru baie cu telecomandă are avantajul de a putea fi controlată de oriunde din casă. Acesta este o lampă inteligentă pentru baie care are foarte multe funcții practice.

Cu toate acestea cea mai eficientă din punct de vedere energetic este lampa LED pentru baie.

Lămpi pentru baie la prețuri promoționale

Fie sunteți în căutare de o lampă pentru oglinda din baie sau de o lampă pentru baie clasică pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i