Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu
Produsele pot fi returnate în 14 zile.
Restituim banii fără întârziere.

Set de bază Philips Hue WHITE 3xE27/9,5W 2700K + dispozitiv de interconectare

5 6

6x
Creați o atmosferă perfectă cu ajutorul corpurilor de iluminat Philips Hue cu luminozitate reglabilă prin folosirea setului de bază Hue White Ambiance. Iluminat economic din punct de vedere energetic... Mai multe informații
În stoc 6 buc.- expediere rapidă
- expediere rapidă

Restul bucăților: 7 zile

511 Lei
Clasă energetică FClasă energetică F
Afișează descrierea
  • Retur în 60 de zile
  • Garanție: 24 luni
Transport gratuit
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Descrierea produsului

Creați o atmosferă perfectă cu ajutorul corpurilor de iluminat Philips Hue cu luminozitate reglabilă prin folosirea setului de bază Hue White Ambiance. Iluminat economic din punct de vedere energetic care poate fi controlat la distanță și cu ajutorul căruia puteți crea condițiile ideale de lumină, potrivite pentru ideile, activitățile și dispoziția dumneavoastră.

  • Set de pornire mic care constă din 3 becuri LED Philips Hue White Ambiance cu soclu E27 și cu o putere de 9,5 W, fiind deosebit de economice.
  • Setul include dispozitivul de interconectare Hue Bridge și unitatea de control de perete cu variator încorporat, acestea oferind control total asupra iluminatului din locuință.
  • Dispozitivul de interconectare Hue Bridge face posibilă controlarea tuturor surselor de lumină sau separarea acestora în circuite diferite.
  • Cu dispozitivul Hue Bridge pot fi controlate până la 50 de produse.
  • Setul poate fi controlat prin Bluetooth.
  • Pentru a beneficia de confortul gestionării corpurilor de iluminat inteligente folosind doar vocea, corpurile de iluminat Hue trebuie pur și simplu conectate la orice dispozitiv Amazon Echo sau Google Home compatibil. Această opțiune va crea rapid atmosfera dorită în cameră, astfel că petrecerile vor fi cu totul diferite de acum încolo.

Aspectul și funcțiile telecomenzii pot diferi în funcție de lotul de corpuri de iluminat, întrucât producătorul depune eforturi continue în vederea îmbunătățirii acesteia.

Recenzii

100% dintre clienți recomandă acest produs
5.00 (6 de evaluări)
100+ clienți au cumpărat acest produs

Afișare evaluări

Acest produs nu a fost încă evaluat. Scrie prima recenzie!

Întrebări despre produs

Nu există niciun comentariu.

Ai o întrebare?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați-ne

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i