Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Plafoniere rustice

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Din ce în ce mai multe persoane fac tranziția de la un design interior modern la un design interior retro. Această trecere este resimțită și în ceea ce privește corpurile de iluminat, astfel plafonierele în stil rustic au înregistra o creștere a cererii în ultima perioadă.

Plafoniere rustice pentru interior și exterior

O plafonieră cu design rustic se poate folosi atât pentru iluminatul camerelor din interiorul locuinței cât și iluminatul spațiilor din exterior. În acest moment există atât plafoniere rustice de interior cât și plafoniere rustice de exterior, care au caracteristici specifice în funcție de locul unde urmează să fie montate. Plafonierele rustice din lemn se montează foarte des pe o terasă sau într-un foișor care este amenajat cu un design retro. Acestea pot fi și plafoniere rustice cu LED care sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic.

O plafonieră aplicată rustică se poate utiliza chiar și într-o bucătărie, având capacitatea de a ilumina și bucătăriile cu o suprafață mai mare. Pentru bucătăriile cu o suprafață mai mică se utilizează de obicei plafoniera rustică cu 1 bec.

Plafoniere rustice la reducere

Dacă sunteți în căutare de plafoniere rustice ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i