Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Prezent

Prezent

Firma noastră PREZENT.CZ s.r.o. cu sediul în Republica Cehă în Blansko a fost înființată cu scopul de a oferi fiecăruia un iluminat de calitate la un preț cât mai mic. La scurt timp după înființarea sa în anul 2005 brandul PREZENT a devenit un furnizor important al corpurilor de iluminat pentru marile lanțuri de magazine din Republica Cehă, Slovacia, Polonia și Ungaria.

Corpurile de iluminat PREZENT oferă iluminat exterior și interior în toate combinațiile și formele posibile ca fiecare să-și găsească ce are nevoie, fie că este vorba de corpuri de iluminat tiffany, rustice sau albe simple pentru baie. Iluminatul PREZENT oferă de asemenea o varietate de tipuri de - aplice de perete, plafoniere, încastrate, dar și lustre PREZENT.
 
Corpul de iluminat PREZENT este promisiunea calității și durabilității. Credem că gama iluminatului PREZENT va lumina bucătăria, livingul și baia dumneavoastră dar și camerele copiilor. Aproape toate corpurile de iluminat PREZENT le avem pe stoc.
www.prezent.cz - corpuri de iluminat pentru casa dumneavoastră.
Produse de marca PREZENT gasite in toate aceste categorii:
Abajururi de rezervă, cabluri
Aplice tablou
Cadou de ziua mamei
Iluminat birou
Iluminat decorativ
Ultima bucată

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL