Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Prezent

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma noastră PREZENT.CZ s.r.o. cu sediul în Republica Cehă în Blansko a fost înființată cu scopul de a oferi fiecăruia un iluminat de calitate la un preț cât mai mic. La scurt timp după înființarea sa în anul 2005 brandul PREZENT a devenit un furnizor important al corpurilor de iluminat pentru marile lanțuri de magazine din Republica Cehă, Slovacia, Polonia și Ungaria.

Corpurile de iluminat PREZENT oferă iluminat exterior și interior în toate combinațiile și formele posibile ca fiecare să-și găsească ce are nevoie, fie că este vorba de corpuri de iluminat tiffany, rustice sau albe simple pentru baie. Iluminatul PREZENT oferă de asemenea o varietate de tipuri de - aplice de perete, plafoniere, încastrate, dar și lustre PREZENT.
Corpul de iluminat PREZENT este promisiunea calității și durabilității. Credem că gama iluminatului PREZENT va lumina bucătăria, livingul și baia dumneavoastră dar și camerele copiilor. Aproape toate corpurile de iluminat PREZENT le avem pe stoc.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i