Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Priză inteligentă de exterior SMART+ PLUG 3680W IP44 Ledvance

5 3

3x
Priză pentru exterior tip F – șuco (fără pin de împământare). Datorită protocolului ZigBee, priza poate fi conectată cu ușurință la telefon prin intermediul unei aplicații pentru mobil, creând astfel... Mai multe informații
În stoc 16 buc.- expediere rapidă

Restul bucăților: 7 - 14 zile

- expediere rapidă
155 Lei
  • Retur în 60 de zile
  • Garanție: 24 luni
Transport gratuit
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Descrierea produsului

  • Priză pentru exterior tip F – șuco (fără pin de împământare).
  • Datorită protocolului ZigBee, priza poate fi conectată cu ușurință la telefon prin intermediul unei aplicații pentru mobil, creând astfel o locuință inteligentă și posibilitatea de a comuta între scenarii de iluminat individuale.
  • Este nevoie de o pasarelă inteligentă ZigBee pentru utilizarea tuturor funcțiilor (mai multe informații despre protocolul ZigBee se găsesc mai jos).
  • Poate fi controlată vocal cu Amazon Alexa sau Google Home.

ZigBee este un protocol de radiotransmisiune care poate fi utilizat pentru a controla dispozitive de la diferiți producători. Acest lucru face posibilă nu doar controlarea centralizată a surselor de lumină dar și integrarea, de exemplu, a jaluzelelor, încălzirii și sistemelor de alarmă. Pentru a beneficia de funcția de control, se poate alege între o pasarelă informatică ZigBee sau o telecomandă ZigBee. La utilizarea pasarelei ZigBee, este posibilă controlarea dispozitivelor individuale prin intermediul aplicației sau al telefonului. Se pot grupa componente individuale sau comuta scenarii de iluminare.

Un sistem inteligent ZigBee este modul ideal de a integra și controla aplicații sau de a servi la utilizarea de sine-stătătoare pentru controlul la distanță. În plus, produsul este compatibil cu Amazon Alexa Echo Plus (a 2-a generație), Philips Hue Bridge 2 (exceptând sistemul Hue Entertainment), Osram Lightify etc.

Oferta de cupon special se aplică acestui produs.

Documente pentru descărcare

Recenzii

100% dintre clienți recomandă acest produs
5.00 (3 de evaluări)
100+ clienți au cumpărat acest produs

Afișare evaluări

Acest produs nu a fost încă evaluat. Scrie prima recenzie!

Întrebări despre produs

Nu există niciun comentariu.

Aveți o întrebare?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați-ne

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i