Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Redo

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Societatea Redo Group este angajată în producerea de corpuri de iluminat din anul 2000. În ultimii ani, compania a avut un mare succes și s-a extins în multe țări Europene. Cercetarea continuă de piață, dezvoltarea și analiza este un factor important în succesul companiei.


Redo Group este interesat și de viitor, de aceea folosește doar materiale de calitate. Toate corpurile de iluminat Redo îndeplinesc standardele europene pentru siguranță, mediu și economisirea de energie.


Corpuri de iluminat moderne Redo


Probabil ați văzut măcar o locuință care să folosească corpuri de iluminat de la Redo. Spoturile Redo și plafonierele Redo au început să fie din ce în ce mai des folosite în România deoarece au un raport calitate preț de invidiat.


Pe lângă acestea persoanele care au o locuință cu un design modern vor alege pentru iluminarea camerei de zi o lustră Redo împreună cu un lampadar Redo, deoarece au un design minimalist și se potrivesc perfect în combinația acesta.


Corpuri de iluminat pentru exterior Redo


Pe lângă iluminatul interior compania are și o categorie de corpuri de iluminat pentru exterior Redo care conțin diverse produse pentru iluminarea spațiilor din exterior. Pentru iluminatul grădinii compania a dezvoltat lampadarele de exterior Redo, iar pentru iluminatul căilor de acces în locuință compania a dezvoltat aplicele Redo.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i