Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Spoturi de design

  • Culoare
  • Număr becuri
  • Funcția
  • Soclu
  • Grad protecție IP
  • Producător
  • Material
  • Spațiul
  • Putere max. bec
  • Disponibilitate

Culoare

Altele
alb (26)
albastru (3)
argintiu (13)
auriu (1)
crom mat (24)
de cupru (9)
gri (4)
maro (1)
negru (14)
violet (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Soclu

Altele
E14 (9)
E27 (1)
G4 (1)
G53 (4)
G9 (25)
GU10 (29)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Grad protecție IP

Altele
IP20 (97)
IP44 (6)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Producător

Recomandăm
Altele
Argon (4)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Material

Altele
cristal (3)
metal (101)
plastic (21)
sticla (25)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Spațiul

Altele
Atelier (8)
Baie (6)
Bucatarie (18)
Dormitor (50)
Hol (25)
Living (28)

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).
Orice spatiu modern are nevoie sa fie animat de elemente decorative. Cea mai adecvata optiune o pot reprezenta spoturile de design. Posibilitatea de iluminare directa a unui loc sau mobilier concret, face din acestea niste corpuri de iluminat foarte atractive si functionale.

Daca combinati spoturile de design cu celelalte corpuri de iluminat de design multiplicati astfel impresia de aspect si efectul decorativ!!

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL