Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Steinel

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat de exterior Steinel 

Utilizarea inteligentă a energiei. Cu această viziune firma STEINEL în urmă cu 20 de ani a construit primul corp de iluminat cu senzor din lume. Astăzi, compania produce și dezvoltă iluminat exterior  în 6 locuri din Europa.

Scopul societății STEINEL, pe lângă protecția mediului înconjurător, datorită consumului redus de energie și economisire a banilor, este să livreze clienților confort în forma aprinderii automate a luminii. De aceea nu este surprinzător că, iluminatul de exterior cu senzor Steinel este la foarte mare căutate în zilele noastre.

Corpurile de iluminat STEINEL utilizează cea mai nouă tehnologie computerizată pentru realizarea contopirii funcțiilor avansate și designului modern, de aceea produsele lor au primit numeroase premii pentru design și funcționalitate. Printre cele mai interesante și apreciate corpuri de iluminat realizate de această companiei se numără și aplica de exterior cu senzor Steinel dar și plafoniera de exterior cu senzor Steinel. Tot pentru spațiile din exterior compania pune la dispoziția clienților proiectorul LED Steinel, care este foarte eficient din punct de vedere energetic și are o putere a luminii foarte mare. Pe lângă corpurile de iluminat clasice compania realizează și numere de casă LED Steinel dar și senzori IS Steinel. Acestea au un design unic și un preț accesibil.

Corpuri de iluminat Steinel la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutarea unei plafoniere LED Steinel, sau a unui senzor de mișcare Steinel pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i