Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

TOP LIGHT

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Pentru cei care pun accent pe iluminatul practic, cu un design simplu și prețuri mici, sunt potrivite corpurile de iluminat de la firma cehă Top light. Gama oferită este vastă și cuprinde aplice Top Light, lustre, iluminat exterior și corpuri de iluminat pentru copii Top Light.

Corpurile de iluminat Top Light se potrivesc la majoritatea tipurilor de designuri interioare deoarece sunt foarte versatile.

Corpuri de iluminat Top Light pentru orice cameră

Compania pune la dispoziția clienților corpuri de iluminat cu caracteristici speciale pentru fiecare cameră. Pentru camera de zi avem plafoniere Top Light, care sunt robuste și cu un design minimalist dar și lămpi suspendate Top Light care se remarcă prin eficiența energetică. Tot pentru camera de zi lampa de masă Top Light este foarte des utilizată în conceperea unui design interior.

Corpurile de iluminat pentru bucătărie Top Light sunt diverse de la plafoniere la lămpi încastrate sau plafoniere.

Iluminatul pentru baie Top Light este rezistent și cuprinde corpuri de iluminat clasice precum aplice, plafoniere sau lămpi pentru oglindă.

Iluminatul exterior Top Light

Pe lângă multitudinea de corpuri de iluminat de interior, compania pune la dispoziția clienților și diverse corpuri de iluminat pentru exterior de la lămpi exterior Top Light până la aplice de exterior Top Light.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i