Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Varta

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma Varta, care are numele complet Varta AG, este una dintre cele mai vechi companii care operează pe piața europeană. A fost fondată în 1887 în Haga. Prin urmare, este o companie germană. Fondatorul său a fost Adolf Müller, care a numit-o inițial Büsche & Müller. După mai multe schimbări de nume, a fost numit Varta în 1904. Această companie este implicată în principal în producția de celule și baterii electrice (galvanice) pentru piețele mondiale auto, industriale și de consum.

Corpuri de iluminat Varta

Cu toate că bateriile Varta sunt cel mai cunoscut produs al companiei, în ultimii ani pe piață putem găsi și diverse corpuri de iluminat de la acest brand. Astfel corpuri de iluminat Varta și-au făcut un loc pe piață și sunt apreciate pentru fiabilitatea lor dar și pentru raportul excelent calitate preț.
Aplicele Varta sunt probabil cele mai cunoscute corpuri de iluminat fabricate de acest brand deoarece sunt disponibile în diverse variante atât pentru interior cât și pentru exterior. Pe lângă aceste corpuri de iluminat pentru copii Varta au anumite designuri inedite, apreciate de cei mici, care au crescut în popularitate în ultimii ani. Printre acestea lămpi de masă Varta și lămpi cu clemă Varta se găsesc cu designuri cu personaje din desene animate dar și cu forme diferite de corpurile de iluminat clasice.

Produse Varta la prețuri promoționale

Pe site-ul nostru vă punem la dispoziție o gamă variată de produsele Varta de la: încărcătoare de baterii Varta sau lanterne Varta până la accesorii pentru iluminat Varta, toate la cele mai mici prețuri de pe piața.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i