Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Veioze de veghe - alb

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Veioză de noptieră

Veiozele de noptieră se bucură de o popularitate mare. Însă, nu numai în rândul copiilor, ci și în rândul adulților. Copiii mai mici se vor bucura de veioza de veghe, indiferent dacă este vorba de veioză de veghe pentru perete, cu fișă integrată sau pe baterii. Tot ceea ce contează este ca veioza de veghe să îi protejeze de duhurile rele. Veiozele pentru copii vin în diferite modele, cel mai adesea cu diferite personaje din basme. Dacă doriți o variantă economică a veiozei de noptieră, cu siguranță vă va interesa o veioză de veghe LED pentru copii.


Veioză de veghe cu funcție tactilă 
Chiar și copiii mai mari, care nu mai cred în duhuri rele, cu siguranță vor opta pentru o veioză de noptieră. Aceasta poate fi cu întrerupător clasic sau mai modernă cu funcție tactilă. Veiozele pentru dormitor sunt produse în foarte multe modele, astfel că o veți alege cu siguranță pe cea potrivită, care se va asorta frumos cu mobilierul din interior. Indiferent că alegeți veioze de noptieră, pentru dormitor sau doar de veghe pentru un somn liniștit, în magazinul nostru veți găsi ce căutați.
 
Veioza de noptieră este un ajutor extraordinar pentru citirea cărților interesante până noaptea târziu și veioza de veghe pentru copii este un produs important pentru orice copil aventurier. Ce ziceți de o lampă de veghe cu Omul Păianjen? Sau o veioză de culoare roz pentru dormitor? Sau o veioză de veghe pentru copii, având forma unei mașini? La noi găsiți toate tipurile de veioze de veghe și veioze de noptieră pentru dormitor.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i