Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Xiaomi

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Încercați produsele în continuă dezvoltare ale companiei Xiaomi, care își propune să mențină o calitate înaltă la prețuri mici. Majoritatea corpurilor de iluminat Xiaomi sunt reglabile, iar unele au senzor de mișcare.


Corpuri de iluminat Xiaomi cu funcții de ultimă oră


Corpurile de iluminat inteligente Xiaomi au încorporate cele mai avansate tehnologii din industrie. Plafonierele Xiaomi se remarcă prin funcția de RGB, care vă permite să schimbați culoare luminii corpului de iluminat. Pe de altă parte benzile LEDXiaomi se pot monta foarte ușor și sunt disponibile la prețuri destul de mici. Pentru camera de zi lustrele Xiaomi se potrivesc excelent deoarece pe lângă tehnologiile de ultimă oră au și un design unic și minimalist. Acestea pot fi utilizate în combinație cu spoturi Xiaomi pentru a ilumina corespunzătorul toată camera. Lămpile de masă Xiaomi au o lumină reglabilă astfel încât să nu vă obosească ochii în exces.


Alte produse Xiaomi


Pe site-ul nostru veți mai găsi și căști fără fir Xiaomi dar și senzori de mișcare Xiaomi la prețuri promoționale. În plus veți mai găsi oferte speciale și la becurile LED Xiaomi.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i