Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Aveți deja acasă iluminat inteligent Immax NEO, dar ați pierdut telecomanda? Sau doriți să includeți și siguranța în iluminatul inteligent sau pur și simplu să controlați alte aparate? Totul este posibil cu ajutorul accesoriilor potrivite. 

Tipuri de accesorii pentru iluminatul inteligent Immax NEO

Aceste accesorii suplimentare pentru iluminatul inteligent Immax NEO sunt: senzorii de mișcare Immax NEO, prizele inteligente Immax NEO sau chiar brelocul inteligent Immax NEO. Cu ajutorul tehnologiei ZigBee, dispozitivul de conectare Immax NEO Bridge, iluminatul inteligent și ideile grozave ale producătorului, puteți crea o casă modernă inteligentă și sigură.

Pentru a fi în totală siguranță în casă puteți folosi setul de 3 senzori magnetici pentru ferestre și uși, care se pot conecta la telefon și poate transmite mesaje de avertizare dacă se deschide ușa sau geamul când nu sunteți acasă. O sirenă inteligentă Immax NEO nu are niciun fir și este o protecție împotriva furtului.

Senzorul de umiditate ZigBee Immax NEO se montează în special în baie și vă oferă informații pe telefon despre gradul de umiditate din baie sau avertizări în caz de inundație.

Un prelungitor NEO LITE se conectează la telefon și se poate stinge și aprinde direct de pe dispozitivul mobil.

Accesorii pentru iluminatul inteligent Immax NEO la reducere

Fie că sunteți în căutare de un cap termostatic NEO LITE sau de un sistem de irigare Immax NEO pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i