Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Aplice cu senzor

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Aplicele cu senzor sunt printre cele mai utilizate corpuri de iluminat pentru exterior. Principalul avantaj al aplicelor cu senzor de mișcare este economisirea de curent electric deoarece se aprind doar când simt mișcare.

Aplicele de exterior cu senzor se folosesc atât pentru iluminarea căilor de acces în locuință cât și pentru iluminarea unei terase sau unui foișor.

Aplice cu senzor cu tehnologii moderne

Cu timpul au apărut aplice pentru exterior moderne cu senzor care vin cu anumite tehnologii și designuri inedite. Printre cele mai cunoscute aplice moderne se numără și aplicele de exterior RGB cu senzor și aplicele cu senzor și telecomandă. Acestea sunt aplice inteligente cu senzor care nu ar trebui să lipsească dintr-o casă inteligentă.

Există chiar și aplice cu senzor ieftine care cu toate că nu au cele mai noi tehnologii au suficiente funcții pentru a lumina corespunzător orice spațiu. Printre acestea se numără și aplicele de exterior LED cu senzor care sunt și foarte economice din punct de vedere energetic.

Aplice cu senzor la reducere

Fie că sunteți în căutare de aplice de exterior Philips sau de aplice solare cu senzor pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i