Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Artemide

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat Artemide potrivite pentru orice spațiu

Compania Artemide își are originile în Milano și și-a început activitatea la sfârșitul anilor 60, secolul XX și treptat s-a dezvoltat într-unul din cele mai mari branduri producător de corpuri de iluminat din lume. Corpurile de iluminat Artemide au forme și designuri originale astfel încât se diferențiază foarte mult de competitorii din piață. Compania pune la dispoziția clienților corpuri de iluminat moderne Artemide printre care și lampadarele Artemide și lustrele pe cablu Artemide potrivite pentru locuințele cu un design modern.

Corpuri de iluminat inteligente Artemide

În ultimii ani brandul se concentrează pe introducerea pe piață a corpurilor de iluminat inteligente Artemide care au anumite funcții de ultimă oră cum ar fi reglarea intensității luminii sau schimbarea culorii luminii. Lustrele Artemide sunt printre primele produse la care compania a introdus aceste tehnologii fiind urmate de plafonierele Artemide și de multe alte tipuri de corpuri de iluminat. Printre preferințele clienților se numără și lămpi de masă Artemide care au un design special și funcții practice dar și aplicele Artemide, care se pot folosi atât la interior cât și la exterior.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i