0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Corpuri de iluminat Paulmann, garanția calității!

Iosif

Dacă aveți nevoie de un corp de iluminat și doriți un produs de calitate, alegeți din gama de produse marca Paulmann. Calitatea acestora vă va încânta.

Informații despre producătorul Paulmann

Înainte de a vă hotărî de la ce producător veți achiziționa un corp de iluminat, ar trebui să știți câte ceva despre acest producător. Aceste informații vă pot ajuta pentru a vă hotărî mai ușor în alegerea produsului potrivit. Firma cu denumirea Paulmann a fost înființată cu mai mult de treizeci si cinci de ani în urmă de către Rüdiger Paulmann. În ceea ce privește sediul acestei societăți, acesta se află în Germania, în orașul Springe. Având în vedere popularitatea acestei mărci, producătorul și-a extins sucursalele în 40 de țări. Așadar, se bucură de popularitate nu doar în Germania, ci în întreaga lume. Această firmă se ocupă cu producția și vânzarea de becuri, dar și de nenumărate corpuri de iluminat de diferite tipuri. Criteriul principal al acestei firme este calitatea cu adevărat superioară a tuturor produselor, dar și siguranța absolută de 100%. Prin urmare, și datorită acestui lucru, producătorul Paulmann deține diferite certificate. Puteți găsi la ei certificate precum VDE, ENEC, TÜV sau Intertek. Având în vedere faptul că acest producător lucrează cu tehnologii moderne, peste 60 % din sortimentul oferit reprezintă corpuri de iluminat cu tehnologia LED. Obiectivul principal și cel mai important al acestei societăți este în primul rând mulțumirea clientului. Așadar, motto-ul lor nu a fost ales la întâmplare „Corpuri de iluminat de la oameni pentru oameni“.
 
null 

Ce produse de la producătorul Paulmann puteți găsi la noi?

Așa cum am menționat și mai sus, o parte din gama de produse, cu care se ocupă acest producător este reprezentată de becuri. Acestea le puteți găsi și la noi. Fie că este vorba de cele clasice, care vor fi apreciate de către clienții, care caută un bec obișnuit la un preț foarte mic, fie becuri cu halogen, diferite becuri colorate sau becuri unice vintage, care nu doar că luminează bine, dar arată și foarte bine. Pentru variantele economice, există bineînțeles și becuri economice. Dar cele mai economice sunt becurile LED, care în ultimii ani au devenit cele mai populare surse în corpuri de iluminat.
null           null
 
Cu producătorul Paulmann vă puteți lumina atât interiorul, cât și spațiile exterioare. Pentru iluminatul interior puteți găsi diverse lustrespoturi, lămpi fluorescente, sau plafoniere. Însă corpurile de iluminat principale nu sunt singurele pe care le oferim. Avem diverse alte corpuri de iluminat sub formă de lămpi de masă sau aplice de perete. În ceea ce privește produsele moderne, oferim și corpuri de iluminat cu telecomandă, care vă vor face viața mai ușoară.
null                    null
În ceea ce privește iluminatul exterior, veți găsi diferite lămpi de grădina, aplice de perete sau plafoniere, dar și reflectoare LED sau lămpi de grădină cu senzor.
null 
Uneori mai aveți nevoie și de diferite materiale electrice sau transformatoare. Și acestea le puteți găsi în oferta noastră de la producătorul Paulmann.
Așadar, dacă doriți produse de cea mai înaltă calitate la prețuri avantajoase, corpurile de iluminat marca Paulmann se numără printre cele mai bune!

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter