Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cumpărați fără griji

Despre companie

Iosif

Nu sunteți sigur că produsele comandate sunt cele corecte? Ați cumpărat deja și ați constatat că ați dori altă culoare a lămpii, o altă formă? Sau ați găsit în magazinul nostru o lampă care vă place mai mult? Totul se poate rezolva iar noi vă vom ajuta cu drag.

Cumpărături din confortul casei

Mai ușor și mai sigur nici nu puteți face cumpărăturile. Puteți alege iluminat din confortul casei din multe categorii. Veți găsi corpuri de iluminat pentru fiecare spațiu în mai multe variante. De asemenea, vă garantăm cel mai mic preț de pe piață, astfel încât să puteți cumpăra foarte avantajos. Și dacă produsele comandate nu vor fi cele potrivite, le puteți returna în termen de 60 de zile de la primire.

Posibilitatea returnării produselor în termen de 60 zile

În cazul în care ați cumpărat în scopuri personale, ca și client (consumator) aveți dreptul să returnați produsele în termen de 60 zile de la livrare. La noi este foarte simplu și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la achizițiile necorespunzătoare. Este suficient să completați formularul pentru returnarea produselor și să returnați produsele împreună cu formularul printat și completat la următoarea adresă: Packeta Romania s.r.l., ID 94232030, Strada Virginia Nr. 4, CTPark A1 Km13, 077096, Dragomirești-Deal, Ilfov. Mai multe informații despre returnarea produselor puteți găsi aici.
  

Banii îi restituim fără intârziere

Banii îi restituim imediat după primirea produselor returnate. De unde veți ști că produsele au ajuns în regulă la noi? Imediat după recepționarea produselor de către noi, veți primi un email informativ unde totul este menționat. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji, acum puteți începe cumpărături plăcute și fără griji.


Dacă nu sunteți sigur cu alegerea produselor sau cu privire la procedura de cumpărare și returnare a produselor, nu ezitați să ne contactați, vă vom ajuta cu drag.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i