Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

BAYSIDE

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma BAYSIDE este parte a unei mari companii australiene Beacon Lighting. Sub marca BAYSIDE sunt create ventilatoare de tavan cu sau fără lumină, precum și corpuri de iluminat cu telecomandă. Produsele sunt caracterizate printr-un design minimalist simplu. Dacă preferați funcționalitatea și calitatea atunci când vine vorba de iluminat, produsele BAYSIDE sunt cele potrivite pentru dumneavoastră.

Corpuri de iluminat BAYSIDE

Corpurile de iluminat BAYSIDE sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic înglobând cele mai noi tehnologii de pe piață. Printre aceste corpuri de iluminat veți găsi aplice BAYSIDE, spoturi BAYSIDE, lustre BAYSIDE și multe altele.

Ventilatoare BAYSIDE

Pe lângă acestea compania se mândrește și cu ventilatoarele BAYSIDE.

Ventilatoarele de tavan BAYSIDE sunt ventilatoare moderne cu funcții practice. Un ventilator cu lumină BAYSIDE are și funcția de iluminat principal în cameră pe lângă funcția de răcire a camerei. Acesta este foarte căutat în aceste zile, dar dacă doriți să folosiți un corp de iluminat clasic pe post de iluminat principal în cameră puteți utiliza un ventilator fără lumină BAYSIDE.

Pe site-ul nostru veți găsi atât ventilatoare albe BAYSIDE cât și ventilatoare negre BAYSIDE pentru a putea alege în funcție de designul din locuința dumneavoastră.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i