Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Benzi LED 230 V

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Benzile LED au devenit un element de decor obișnuit în casele românilor. Pe lângă utilitatea lor ca piesă de decor acestea pot lumina corespunzător o anumite parte dintr-o cameră. Spre exemplu o bandă RGB de 1m de 230V poate fi montată pe mobila din camera de zi sau chiar în dormitor.

Benzi LED de 230V cu funcții moderne

În ultimii ani au apărut din ce în ce mai multe benzi LED inteligente de 230V care au funcții diverse. Benzile LED cu cele mai noi tehnologii sunt fără îndoială benzile LED de 230V cu intensitate reglabilă și benzile LED de 230V cu funcție muzicală. Cu toate acestea benzile LED de 230V cu telecomandă sunt în continuare în topul preferințelor clienților chiar dacă au apărut benzile LED de 230V cu WIFI care pot fi controlate de pe telefon.

Branduri de benzi LED de 230V

Cele mai cunoscute branduri de benzi LED care s-au remarcat întotdeauna prin calitatea produselor sunt benzile LED de 230V Philips dar și benzile LED 230V Immax NEO LITE.

Fie că sunteți în căutare de benzi LED cu senzor de 230V sau de benzi LED cu intensitate reglabilă pentru exterior de 230V pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i