Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Benzi LED 24 V

Vendor 3
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Benzile LED de 24V sunt un accesoriu decorativ utilizat din ce în ce mai des în amenajarea locuințelor. Așadar în amenajare locuințelor moderne cele mai utilizate sunt fără îndoială benzile LED de 24V pentru baie dar și benzile LED de 24V pentru bucătărie. Acestea sunt benzi LED de 24V inteligente care se pot controla și de pe telefonul mobil și se pot asocia și cu Amazon Alexa și Google Assistant.

Benzi LED de 24V pentru exterior

Pentru decorarea spațiilor din exteriorul locuinței se pot folosi benzile LED de 24V pentru exterior. Acestea sunt benzi LED cu o rezistență superioară și cu funcții specifice. Una dintre cele mai cunoscute astfel de benzi LED este banda LED cu intensitate reglabilă de 24W la care se poate modifica ușor intensitatea luminii. Pentru suprafețe mai mari puteți utiliza banda LED RGB de 5 m, aceasta se poate lipi foarte ușor și rapid pe orice suprafață.

Banda LED extensibilă de 24W se poate monta chiar și pe mobila din camera de zi, creând o atmosferă specială, dar poate fi montată și în spatele televizorul protejându-vă ochii.

Benzi LED de 24V la reducere

Dacă sunteți în căutare de benzi LED de 24V ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte. În acest moment puteți găsi o ofertă specială la benzile LED de 24V RGB.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i