Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Benzi LED autoadezive

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Benzi LED autoadezive pentru orice cameră

Benzile LED autoadezive se pot monta în foarte multe locuri din interiorul unei locuinței fiind o sursă de lumină adițională. Banda RGB de 1m vine cu funcția de a putea selecta culoarea luminii în funcție de starea din acel moment. Aceasta este o bandă LED autoadezivă inteligentă care se poate controla și de pe telefonul mobil. Tot în categoria de benzi LED RGB inteligente intră și banda LED RGB NEO LITE SMART, dar și banda cu intensitate reglabilă LED RGB, la care i se poate seta intensitate luminii de pe telefon.

Benzile LED autoadezive de bucătărie sunt rezistente la apă și se pot monta foarte ușor pe blatul de masă sau pe mobilierul de bucătărie. Banda LED Philips este cea mai cunoscută astfel de bandă remarcându-se prin rezistență mare pentru o perioadă lungă de timp.

Benzi LED autoadezive la reducere

Dacă sunteți în căutare de benzi LED autoadezive ieftine puteți opta pentru setul de 2 benzi LED RGBW cu intensitate reglabilă care se află pe site-ul nostru la un preț promoțional.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i