Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Brilliant

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma Brilliant a fost fondată acum mai bine de treizeci de ani în Australia, unde a devenit una dintre cele mai respectate companii din industria iluminatului. Motivul principal al succesului companiei este trendul ascendent al companiei în materie de producție, tehnologia folosită și designul corpurilor de iluminat. De asemenea, sentimentul ecologic nu este străin de companie și, din acest motiv pentru lămpile sale folosește tehnologia LED. În același timp, Brilliant se străduiește să păstreze iluminatul la prețuri accesibile pentru toți clienții. 

Corpuri de iluminat Brilliant pentru fiecare cameră

Corpurile de iluminat LED Brilliant sunt unele dintre cele mai cunoscute și apreciate de pe piață datorită eficienței energetice ridicate. Pe lângă aceasta toate corpuri de iluminat Brilliant au un design unic și anumite funcții de ultimă oră.

Pentru camera de zi compania pune la dispoziția clienților lampadare Brilliant și lustre Brilliant în timp de pentru baie cele mai des folosite sunt spoturile Brilliant împreună cu aplicele Brilliant.

Corpuri de iluminat Brilliant la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutare de lămpi Brilliant sau de becuri Brilliant pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i