Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Briloner

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Brandul Briloner se concentrează pe producția spoturilor și a altor tipuri de corpuri de iluminat. Spoturile Briloner au avantajul direcționării ușoare a luminii oriunde este nevoie (iluminarea unui colț întunecat, unui obiect sau a întregii încăperii). Acest producător furnizează atât spoturi moderne, cât și spoturi clasice.

Corpuri de iluminat pentru baie Briloner

Alte corpuri de iluminat  Briloner cu care s-a remarcat compania în industrie sunt: aplica pentru  baie Briloner, plafoniera pentru baie Briloner, dar și lampa pentru baie LED Briloner. Acestea sunt corpuri de iluminat versatile cu un design modern și cu funcții avansate.

Tot pentru baie compania a lansat și lampa încastrată pentru baie LED Briloner, care este una dintre cele mai utilizate corpuri de iluminat pentru această cameră. Pe de altă parte iluminat pentru oglindă Briloner vine cu forme și dimensiuni diferite potrivite pentru orice tip de oglindă.

Corpuri de iluminat pentru camera de zi Briloner

Pentru camera de zi compania are o gamă variată de produse printre care cele mai cunoscute și cele mai des cumpărate de către clienți sunt lampa spot RGB Briloner și lustra pe cablu Briloner. Acestea sunt corpuri de iluminat moderne construite pentru a fi utilizate în casele inteligente.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i