Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Dalber

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma spaniolă Dalber este specializată în producția corpurilor de iluminat pentru copii. În gama noastră de produse veți găsi în special iluminat de perete lămpi pentru copii Dalber, produse care vor veni ca o completare pentru iluminatul central. 

Marca Dalber este pe piața începând cu anul 1988 și pune accentul nu doar pe designul colorat, care dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, ci în primul rând pe siguranță. Toate corpurile de iluminat Dalber pentru copii sunt supuse testelor de siguranță în conformitate cu normele Uniunii Europene. Astfel iluminatul pentru copii Dalber este unul foarte sigur și cu designuri unice.

Corpuri de iluminat pentru copii Dalber

Printre cele mai cunoscute corpuri de iluminat de la acest brand sunt: lustrele Dalber și aplicele Dalber care au forme și designuri care vor fi cu siguranță pe placul copiilor. Pe lângă acestea pe piață există și diverse corpuri de iluminat de orientare Dalber care au o lumină corespunzătoare pentru a nu afecta vederea copiilor pe termen lung.

Corpuri de iluminat Dalber la reducere

Fie că sunteți în căutare de lămpi Dalber sau de lustre pentru copii Dalber pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i