Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Încărcătoare USB

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Încărcătoare de toate tipurile

Dacă petreceți mult timp pe drumuri sau călătoriți ocazional cu mașina, cu siguranță veți aprecia încărcătorul de călătorie, sau încărcătorul de mașină cum se mai numește care vă oferă posibilitatea să vă încărcați dispozitivul direct în mașină. Încărcătorul USB este un lucru foarte util. Încărcătorul auto este foarte ușor de utilizat, astfel încât nu o să vă mai deranjeze faptul că ați uitat să vă încărcați telefonul.

Un adaptor USB în priză este foarte util mai ales când doriți să alimentați anumite obiecte la priză pe care de obicei le alimentați de la un laptop sau calculator.

Încărcătorul fără fir de 10W vă va încărca telefonul sau tableta într-un timp foarte scurt deoarece este un încărcător cu USB fără fir care oferă încărcare rapidă.

Încărcătoarele cu cele mai interesante și moderne designuri sunt încărcătoarele USB cu iluminat LED care se aprind când se pune un obiect la încărcat. Cu toate acestea încărcătoarele care protejează și mediul înconjurător sunt încărcătoarele solare care vă va încărca dispozitivul cu energie de la Soare.

Pe lângă aceste tipuri de încărcătoare sunt foarte căutate și încărcătoarele Dual pentru baterie care încarcă rapid 2 baterii.

Încărcătoare la reducere

Fie că sunteți în căutare de un adaptor universal de rețea sau de un adaptor universal de alimentare cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i