Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Încărcătoare

  • Tip
  • Culoare
  • Material
  • Tensiune
  • Grad protecție IP
  • Producător
  • Disponibilitate

Tip

Altele
Categoria „Tip“ imparte corpurile de iluminat in functie de tip, astfel veti putea selecta un corp de iluminat in functie de utilizare.

Culoare

Altele
alb (5)
negru (1)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Material

Altele
plastic (5)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Tensiune

Altele
12V (1)
230V (4)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (3)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Producător

Altele
Legrand (5)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Încărcătoare

Dacă pertreceți mult timp pe drumuri sau călătoriți ocazional cu mașina, cu siguranță veți aprecia încărcătorul de călătorie, care vă oferă posibilitatea să vă încărcați dispozitivul direct în mașină. Încărcătorul USB este un lucru foarte util. Încărcătorul USB pentru mașină este foarte ușor de utilizat. Nu o să vă mai deranjeze faptul că ați uitat să vă încărcați telefonul.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro