Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Jupiter

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma JUPITER produce corpuri de iluminat încă din anul 1975. Se concentrează pe iluminatul interior de diferite tipuri, cum ar fi lustrele de bucătărie, lampadarele și lămpile de birou, corpuri de iluminat de perete și corpuri de iluminat pentru tavan. Materialele din care sunt construite de obicei corpurile de iluminat JUPITER sunt alamă, alamă patinată, metal patinat manual și sticlă suflată manual. Ca design, compania se concentrează pe corpurile de iluminat clasice Jupiter, dar care au o tehnologie modernă.

Printre acestea cele mai apreciate sunt aplicele Jupiter, lustrele Jupiter, dar și lampadarele Jupiter. Acestea sunt printre primele opțiuni ale clienților când vine vorba despre alegerea corpurilor de iluminat pentru o locuință cu design clasic.

Corpuri de iluminat Jupiter pentru camera de zi

Pentru camera de zi se utilizează foarte des lustrele pe cablu Jupiter dar și lămpile suspendate Jupiter. Acestea combinate cu o lampă de masă Jupiter pot asigura iluminarea completă a unui camere de zi indiferent de dimensiunea acesteia.

Corpuri de iluminat Jupiter la reducere

Dacă sunteți în căutare de corpuri de iluminat de epocă Jupiter pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i