Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Kolarz

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Afacere de familie Kolarz a fost fondată în 1918 la Viena. De atunci compania a suferit multe schimbări, dar ideea principală rămâne aceeași - măiestria de o calitate perfectă. Rezultatul sunt niște lămpi frumoase, fiecare lumină este unică și poate fi considerată o operă de artă. Corpurile de iluminat Kolarz se remarcă prin designurile foarte atent realizate și prin calitatea materiilor prime. Printre cele mai apreciate astfel de produse se numără fără îndoială lampadarele Kolarz care au un design modern, dar și lustrele cu fir Kolarz sau lustrele cu lanț Kolarz care au un cele mai noi tehnologii din industrie.

Corpuri de iluminat pentru baie Kolarz

Pentru baie compania a dezvoltat aplicele Kolarz, care pot fi combinate cu spoturile Kolarz astfel încât să obțineți o iluminarea completă a oricărei băi. Chiar dacă firma se concentrează mai mult pe corpurile de iluminat de epocă Kolarz, în gama lor de produse puteți găsi și anumite corpuri de iluminat cu designuri și tehnologii moderne.

Corpuri de iluminat Kolarz la reducere

În magazinul nostru online veți putea găsi atât lămpi Kolarz la reducere cât și lămpi de masă Kolarz la prețuri promoționale. Tot ceea ce aveți de făcut este să vă alegeți modelul potrivit.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i