Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Lampadare din lemn

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lampadare de lemn cu tehnologii moderne

Vă place ca interiorul locuinței dumneavoastră să fie accesorizat cu materiale naturale? Atunci lampadarele din lemn sunt ceea ce căutați. Datorită designului lor se potrivesc în locuințele moderne, dar și în cele clasice. Lampadarele pot fi completate și cu lămpi de masă din lemn, sau chiar și lustre de lemn.  

Lampadarele din lemn de epocă sunt foarte apreciate de un număr din ce în ce mai mare de oameni. Acestea reușesc să ofere acea pată de culoare clasică în locuințele moderne. Acestea sunt lampadare din lemn rustice potrivite și pentru locuințele cu designuri retro.

În ceea ce privește lampadarele din lemn moderne acestea sunt fie lampadare din lemn RGB la care se poate schimba culoarea luminii, fie lampadare din lemn cu intensitate reglabilă la care se poate schimba intensitatea luminii.

Lampadarele din lemn de design sunt lampadare cu picior din lemn care se montează într-un colț din cameră unde este nevoie de o lumină mai puternică.

Pentru locuințele mobilate premium se folosesc lampadare din lemn de lux care sunt construite din materiale de cea mai bună calitate. Tot în astfel de locuințe se mai folosesc și lampadare din lemn clasice construite din lemn masiv. Acestea nu sunt lampadare din lemn ieftine dar cu siguranță merită diferența de preț datorită aspectului premium.

Lampadare de lemn la reducere

Fie că sunteți în căutare de lampadare din lemn tactile sau chiar de lampadare din lemn portabile pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i