Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat de grădină cu senzor - Eglo

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Corpuri de iluminat de grădină cu senzor - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Lămpile de grădină sunt practice dar și se folosesc și de design, completând perfect atmosfera spațiului exterior de pe lângă casă, de asemenea vă vor ușura orientarea prin grădină în întuneric. 

Una dintre opțiunile pentru iluminatul grădinii este folosirea lămpilor de grădină cu senzor, cel mai des se folosesc lămpi de grădină cu senzor de mișcare. Iluminatul grădinii cu senzorul PIR este la modă în aceste zile, acesta poate recunoaște mișcarea și de aceea va ilumina aleea la momentul potrivit.

Dacă sunteți persoane care se preocupă de mediul înconjurător atunci o lampă solară pentru grădină ar fi alegerea optimă deoarece nu necesită curent electric, alimentându-se complet de la Soare. 

Puteți găsi chiar și o lampă de grădină cu led care se poate alimenta cu energie solară, așadar, vă puteți bucura de tehnologia led într-un mod cât se poate de ecologic.

O lampă led de exterior cu senzor se poate folosi pentru iluminarea diferitelor spații cum ar fi o terasă, un foișor sau căile de acces către locuință.

Orice corp de iluminat de perete pentru exterior cu senzor nu numai că are un design special, dar ajută foarte mult la economisirea curentului electric, aprinzându-se doar când simte mișcare. 

Chiar și o plafonieră de exterior cu led poate fi găsite în diferite variante și este foarte des utilizată în aceste zile mai ales la iluminarea unei terase. În schimb o aplică de exterior poate fi montată și pe gardul casei pentru a crea o atmosferă specială în toată curtea. 

Pe site-ul nostru veți găsi lămpi de grădină Steinel, dar și o gamă diversificată de corpuri de iluminat de exterior cu senzor la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i