Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Lămpi de masă

 • Culoare
 • Material
 • Producător
 • Funcția
 • Număr becuri
 • Soclu
 • Putere max. bec
 • Grad protecție IP
 • Spațiul
 • Tensiune
 • Disponibilitate

Culoare

Altele
alama (1)
alb (30)
argintiu (1)
auriu (32)
bej (8)
bronz (18)
crom mat (1)
de cupru (1)
gri (2)
maro (18)
negru (13)
roşu (1)
soclu (31)
verde (11)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Material

Altele
lemn (6)
metal (85)
plastic (5)
sticla (55)
textile (6)
vitraliu (10)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Producător

Recomandăm
Eglo (9)
Globo (18)
Jupiter (21)
Luxera (1)
Prezent (11)
Rabalux (14)
Top Light (3)
Altele
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Soclu

Altele
E14 (37)
E27 (58)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Grad protecție IP

Altele
IP20 (94)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Spațiul

Altele
Atelier (13)
Dormitor (44)
Living (55)

Tensiune

Altele
230V (95)
Lămpi de masă rustice 
 
Pentru toți cei care revin cu plăcere la tradiții, avem aici lămpi de masă rustice, care vă vor ajuta să creați din casa sau apartamentul dvs. o locuință confortabilă. Lămpile de masă rustice se inspiră din trecutul vieții străvechi de la țară a strămoșilor noștri.

Lămpile rustice
de astăzi cu forme străvechi au însă, spre deosebire de cele din trecut, parametri tehnici actuali, care corespund cu cele mai moderne dotări tehnice ale corpurilor de iluminat de astăzi. De asemenea sunt compatibile cu becurile contemporane inclusiv becurile LED.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL