Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi de masă - Fischer & Honsel

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate modelele de lămpi de masă de design

Lămpi cu aspect modern cu accent pus pe materialele din care sunt construite, pe design și finisaje. Acestea sunt lămpile de masă de design. Diferite tipuri de lămpi cum ar fi lămpile de masă de design LED pot servi ca iluminat funcțional de exemplu când lucrați la birou sau când citiți în fotoliu sau pot îndeplini funcția de element decorativ, care va înfrumuseța interiorul locuinței.

Lămpile de masă de design Philips au forme neobișnuite și culorile speciale împreună cu un design care nu se va demoda niciodată. Trebuie menționat și faptul că o lampă de masă de design tactilă trebuie să fie susținute de un corp de iluminat principal.

Lămpile de masă de design RGB vă pot ajuta să citiți mai ușor deoarece aveți posibilitatea de a selecta culoarea luminii corpului de iluminat. Mai mult lămpile de masă de design cu intensitate reglabilă vă oferă posibilitatea de a selecta intensitatea luminii, această funcție este foarte utilă în timpul cititului.

Lămpile de masă de design cu suport se montează de obicei în dormitor pe birou sau pe noptiera de lângă pat și pe lângă utilitatea lor au și funcții de design în cameră.

Lămpi de masă de design la reducere

Fie că sunteți în căutare de lămpi de masă de design cu WIFI sau de lămpi de masă de design cu telecomandă pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i