Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Veioze și lămpi de veghe pentru priză

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpi și lumini de noapte în priză

Pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de modele de lămpi în priză. Avantajul acestor lămpi este aprinderea rapidă oriunde aveți nevoie. Lămpile în priză sunt excelente ca și iluminat de noapte. În oferta noastră veți găsi și lămpi LED în priză, acele lămpi pe care le amplasați deasupra patului ca o lampă de citit sau deasupra spațiului de gătit în bucătărie. Avantajul acestor lumini este instalare rapidă. În plus pe lângă posibilitatea fixării pe perete, multe lumini în priză au clemă pentru prindere rapidă de exemplu pe raftul deasupra biroului de lucru. Lămpile de noapte în priză sunt echipate cu ștecher fără cablu, pentru utilizare direct la priză.

Lumini de noapte pentru copii

Iluminatul de noapte pentru copii este în principiu rezolvat cu o lampă în priză. O lampă pentru copii în priză îi ajută pe cei mici la urmărirea cărților cu benzi desenate sau enciclopediilor. Luminile de noapte sunt luminii de orientare în priză care nu afectează vederea celor mici. Lămpi în priză pentru copii au anumite designuri speciale inspirate din desene animate.

O lumină în priză cu lampă se poate monta și pe hol astfel încât să vă lumineze calea spre baie pe timpul nopții. Aceasta poate veni și în varianta de lampă în priză RGB dacă doriți să aveți la dispoziție lumini de mai multe culori.

Dacă sunteți în căutare de lămpi în priză ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i