0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369.630.007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
          

Lămpi și lumini de noapte în priză

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vândute
  • Promoții și reduceri
  • Reducerile săptămânii

Descrierea categoriei

Lămpi și lumini de noapte în priză
 
O gamă largă de lămpi în priză o găsiți doar la noi. Avantajul acestor lămpi este aprinderea rapidă oriunde aveți nevoie. Lămpile în priză sunt excelente ca și iluminat de noapte. În oferta noastră veți găsi și Lămpi LED în priză, acele lămpi cu care veți ilumina pe perete sau le amplasați deasupra patului ca o lampă de citit sau deasupra spațiului de gătit în bucătărie dacă nu vedeți. Avantajul acestor lumini este instalare rapidă. În plus pe lângă posibilitatea fixării pe perete, multe lumini în priză sunt echipate cu clips pentru prindere rapidă de ex. pe raftul deasupra biroului de lucru. La fel lămpile de noapte în priză sunt echipate cu ștecher fără cablu, pentru utilizare direct la priză.
 
 
 
Lumini de noapte pentru copii și veioze în priză
 
Iluminatul de noapte pentru copii este în principiu rezolvat cu lampă în priză. Întrerupătorul pe cablu poate fi controlat și de elevii mai mici și asa o lampă pentru copii în priză ajută la urmărirea cărților cu benzi desenate sau enciclopedie. Luminile de noapte în forma luminii de orientare în priză nu afectează vederea și va lumina ușor camera și când merge copilul seara la toaletă nu o să-i fie frică de ”bau bau”.
 
Avantajul lămpilor în priză este acela că cresc împreuncă cu copilul. Dacă copilul este mare modelele pentru bebeluși, se schimbă lumina în priză cu lampa pentru prințese mici sau nuanțe de roz. Înlocuirea nu necesită nici o instalare eletrică și prindere pe perete ci pur și simplu se scoate din priză și în locul ei se pune alta și cu ajutorul ștecherului se conectează ușor. Indiferent dacă vă alegeți lampă în priză pentru copii sau pentru dvs. asigurați-vă că alegeți becul potrivit, soclu corect. De regulă pentru lămpile mai mici se pu becuri cu soclu E14 dar de fiecare dată depinde de tipul soclului din lampă.
 
 
 
 

Nemazat

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.