Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu
    
          
 
 
                        
 
                       

Lămpi și lumini de noapte în priză

 • Culoare
 • Funcția
 • Producător
 • Soclu
 • Număr becuri
 • Stil
 • Spațiul
 • Material
 • Putere max. bec
 • Tensiune
 • Grad protecție IP
 • Disponibilitate

Culoare

Altele
alb (51)
albastru (5)
galben (2)
gri (9)
negru (4)
roşu (1)
roz (7)
verde (3)
violet (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Briloner (2)
Eglo (15)
Luxera (3)
Osram (3)
Paulmann (1)
Prezent (6)
Rabalux (5)
Altele
Dalber (13)
Grundig (5)
Legrand (4)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Soclu

Altele
E14 (3)
GU10 (9)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Stil

Altele
Clasic (4)
Copii (38)
Modern (39)

Spațiul

Altele
Atelier (1)
Dormitor (26)
Garaj (4)
Hol (15)
Living (11)

Material

Altele
metal (14)
plastic (62)
sticla (3)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Tensiune

Altele
230V (69)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (69)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.
Lămpi și lumini de noapte în priză
 
O gamă largă de lămpi în priză o găsiți doar la noi. Avantajul acestor lămpi este aprinderea rapidă oriunde aveți nevoie. Lămpile în priză sunt excelente ca și iluminat de noapte. În oferta noastră veți găsi și Lămpi LED în priză, acele lămpi cu care veți ilumina pe perete sau le amplasați deasupra patului ca o lampă de citit sau deasupra spațiului de gătit în bucătărie dacă nu vedeți. Avantajul acestor lumini este instalare rapidă. În plus pe lângă posibilitatea fixării pe perete, multe lumini în priză sunt echipate cu clips pentru prindere rapidă de ex. pe raftul deasupra biroului de lucru. La fel lămpile de noapte în priză sunt echipate cu ștecher fără cablu, pentru utilizare direct la priză.
 
 
 
Lumini de noapte pentru copii și veioze în priză
 
Iluminatul de noapte pentru copii este în principiu rezolvat cu lampă în priză. Întrerupătorul pe cablu poate fi controlat și de elevii mai mici și asa o lampă pentru copii în priză ajută la urmărirea cărților cu benzi desenate sau enciclopedie. Luminile de noapte în forma luminii de orientare în priză nu afectează vederea și va lumina ușor camera și când merge copilul seara la toaletă nu o să-i fie frică de ”bau bau”.
 
Avantajul lămpilor în priză este acela că cresc împreuncă cu copilul. Dacă copilul este mare modelele pentru bebeluși, se schimbă lumina în priză cu lampa pentru prințese mici sau nuanțe de roz. Înlocuirea nu necesită nici o instalare eletrică și prindere pe perete ci pur și simplu se scoate din priză și în locul ei se pune alta și cu ajutorul ștecherului se conectează ușor. Indiferent dacă vă alegeți lampă în priză pentru copii sau pentru dvs. asigurați-vă că alegeți becul potrivit, soclu corect. De regulă pentru lămpile mai mici se pu becuri cu soclu E14 dar de fiecare dată depinde de tipul soclului din lampă.
 
 
 
 

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL