Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Noutăți

  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Dacă sunteți în căutarea corpurilor de iluminat pentru locuință și doriți să optați pentru iluminat inteligent atunci probabil ați auzit de firma Ledvance. Acesta este probabil cea mai cunoscută firmă care produce iluminat inteligent. Ei produc de la becuri RGB Ledvance, priză smart Ledvance și până la plafon led RGB Ledvance.

Există seturi de becuri LED Ledvance care au tehnologii de ultimă oră, sunt fiabile și cu o durată de viață foarte mare. Pentru acestea vă puteți achiziționa și o telecomandă inteligentă Ledvance pentru a controla becurile de la distanță.

Pentru grădină sau pentru iluminatul unei terase se poate folosi o lampă de exterior LED Ledvance, care are o eficiență energetică foarte mare și este ușor de montat. Tot pentru exterior puteți alege și o aplică LED RGB Ledvance pentru a ilumina căile de acces în locuință sau alte zone de pe lângă casă.

Pentru a schimba atmosfera dintr-un birou puteți utiliza o bandă led RGB Ledvance căreia îi puteți schimba culoarea luminii după starea dumneavoastră de spirit din acel moment.

Fie că vă doriți un proiector led RGB Ledvance sau chiar un spot led RGB Ledvance pe site-ul nostru le veți găsi cu reduceri foarte mari.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i