Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Noutăți

Kategorie AKCE

Ofertă valabilă în perioada 22. 5. 2023 – 28. 5. 2023.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Dacă sunteți în căutarea corpurilor de iluminat pentru locuință și doriți să optați pentru iluminat inteligent atunci probabil ați auzit de firma Ledvance. Acesta este probabil cea mai cunoscută firmă care produce iluminat inteligent. Ei produc de la becuri RGB Ledvance, priză smart Ledvance și până la plafon led RGB Ledvance.

Există seturi de becuri LED Ledvance care au tehnologii de ultimă oră, sunt fiabile și cu o durată de viață foarte mare. Pentru acestea vă puteți achiziționa și o telecomandă inteligentă Ledvance pentru a controla becurile de la distanță.

Pentru grădină sau pentru iluminatul unei terase se poate folosi o lampă de exterior LED Ledvance, care are o eficiență energetică foarte mare și este ușor de montat. Tot pentru exterior puteți alege și o aplică LED RGB Ledvance pentru a ilumina căile de acces în locuință sau alte zone de pe lângă casă.

Pentru a schimba atmosfera dintr-un birou puteți utiliza o bandă led RGB Ledvance căreia îi puteți schimba culoarea luminii după starea dumneavoastră de spirit din acel moment.

Fie că vă doriți un proiector led RGB Ledvance sau chiar un spot led RGB Ledvance pe site-ul nostru le veți găsi cu reduceri foarte mari.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i